Čokoládové pralinky s krémovou náplní likérů Anton Kaapl
Objevte dokonalou harmonii mezi sametově jemnou čokoládou a krémovým likérovým srdcem. Každá pralinka je ručně vyráběná s láskou a pečlivostí, aby nabídla jedinečný chuťový zážitek. Likérový krém uvnitř se rozplývá na jazyku a zanechává hřejivý dozvuk, který potěší smysly i duši.
Sladké potěšení pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco výjimečného.
Kategorie: | Dárky a poukazy |
---|
Původ, který zavazuje k dokonalosti...
Naše čokoládové pralinky vznikají z výběrových kakaových bobů, pěstovaných s mimořádnou péčí na sluncem zalitých plantážích oblasti Upala v Kostarice. Každý bob je výsledkem tradičního zemědělství, hlubokého respektu k přírodě a generací zkušeností.
Pražení probíhá mimořádně šetrně – s důrazem na zachování přirozeného bohatství bobů. Díky tomu si čokoláda uchovává vysoký obsah hořčíku, železa a dalších cenných minerálů, které nejen prospívají zdraví, ale dodávají pralinkám jejich charakteristickou hloubku a noblesu.
Výsledkem je čokoláda, která není jen sladkostí – je zážitkem. Každá pralinka je poctou kvalitě, původu a řemeslu, které si zaslouží být vychutnáno v těch nejvzácnějších chvílích.
Složení výrobku: Likérové pralinky krémové
- pralinka s likérem Anton Kaapl Karllikör
- bílá čokoláda 32 % (kakaová sušina, kakaové máslo, cukr, suš. mléko, vanilka, emulgátor - sójový lecitin), cukr, smetana, glukóza, likér Anton Kaapl Karllikör,
Hořká čokoláda – 80 % - kakaová sušina, kakaové máslo, emulgátor - slunečnicový lecitin
alergeny: laktóza
- pralinka s likérem Anton Kaapl Borůvkový likér
- bílá čokoláda 32 % (kakaová sušina, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, vanilka, emulgátor - sójový lecitin) cukr, smetana, glukóza, likér Anto Kaapl Borůvkový likér
Hořká čokoláda – 80% - kakaová sušina, kakaové máslo, emulgátor - slunečnicový lecitin
alergeny: laktóza
- pralinka s likérem Anton Kaapl Antonegg - Vaječňák
- bílá čokoláda 32 % (kakaová sušina, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, vanilka, emulgátor - sójový lecitin) cukr, smetana, glukóza, likér Anton Kaapl Antonegg – Vaječňák
Hořká čokoláda – 80 % - kakaová sušina, kakaové máslo, emulgátor - slunečnicový lecitin
alergeny: laktóza
- pralinka s likérem Anton Kaapl Višňový likér
- bílá čokoláda 32 % (kakaová sušina, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, vanilka, emulgátor - sójový lecitin)cukr, smetana, glukóza, likér Anton Kaapl Višňový likér
Hořká čokoláda – 80 % - kakaová sušina, kakaové máslo, emulgátor - slunečnicový lecitin
alergeny: laktóza
- pralinka s likérem Anton Kaapl Pomerančový likér
bílá čokoláda ( 32 % kakaová sušina, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, vanilka, emulgátor - sójový lecitin) cukr, smetana, glukóza, likér Anton Kaapl Pomerančový likér
Hořká čokoláda – 80 % - kakaová sušina, kakaové máslo, emulgátor - slunečnicový lecitin
alergeny: laktóza
- pralinka s likérem Anton Kaapl Malinový likér
bílá čokoláda ( 32 % kakaová sušina, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, vanilka, emulgátor - sójový lecitin) cukr, smetana, glukóza, likér Anton Kaapl Malinový likér
Hořká čokoláda – 80 % - kakaová sušina, kakaové máslo, emulgátor - slunečnicový lecitin
alergeny: laktóza
Popis výrobku: koule z hořké čokolády 80 % plněná jemným smetanovým krémem, pralinky obsahují alkohol
Konzistence krému: jemný smetanový krém s příchutí likéru
Váha: 10 g (jedna pralinka)
Upotřebitelnost : 4 měsíce od data výroby
Skladování : v suchu bez oslunění, v teplotě - 11- 22 °C – ne chladící zařízení!
Výrobce: Ruční výroba čokoládových specialit – Kateřina Veselá – Čokoláda Navaro
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.